söndag 27 april 2014

Mönsterjustering på dregglis

På något sätt blev det söndag fast det alldeles nyss var onsdag! Har haft besök i helgen om det har varit härligt, Stockholm visade upp sig från sin bästa sida med massor av sol och värme!

Innan dagarna försvann sådär snabbt hann jag sy lite små saker :) Jag justerade det nya mönstret på dregglisar lite, behöll formen men gjorde dregglisten lite större. Har hunnit testköra och den här modellen är bättre än den lilla modellen, men jag vet inte om den är bättre än mitt gamla mönster... Måste fundera lite!

Det är i alla fall väldigt praktiskt att göra nya dregglismönster och sy efter - dottern var i stort behov av nya dregglisar och nu får hon ett gäng nya :)sy dregglis
Dregglis med svarta ränder


Ibland är det enkla så himla vackert! Randiga dregglisar ska det nog bli fler av framöver i olika fäger. Dottern har i och för sig väldigt mycket randiga kläder... Men randigt är ju fint :)sy dregglis
Dregglis med lejon


Jag funderade förresten när jag fotade de här dregglisarna över vilket sätt att fota dregglisen som visar upp den på bäst sätt. Är det kanske hängande såhär eller liggandes som jag fotat dem tidigare?

2 kommentarer:

 1. Hängandes för då kan man få en bild av hur den kommer att se ut på, med veck och allt! /cho

  SvaraRadera
  Svar
  1. Toppen, tack för input :) Fotar jag dem hängandes på förmiddagen har jag ganska fin hjälp av solen som ger fin belysning också, mycket praktiskt! :)
   Anna

   Radera