onsdag 9 april 2014

Gästbloggsinlägg och sneak peak

I höstas träffade jag en mamma, en pappa och en liten pojke nere vid sjön inte långt ifrån där vi bor. Jag och pappan började prata när han såg att dottern och hans son var ungefär i samma ålder, det visade sig att det bara skiljde några dagar och när mamman och jag senare träffades på lekdejt visade det sig att vi hade så mycket gemensamt och så mycket att prata om. Tänk vad lyckosamt det blir när man vågar prata med nya människor, en nyfunnen vän för både dottern och mig. 

Mamman har en blogg som jag tittar in på med jämna mellanrum och läser, inlägg som är sådär mysigt varma, inspirerande och får mig att vilja skriva. Inlägg som jag gärna läser och njuter av med kaffekoppen i handen när dottern somnat. Mamman har startat en fantastisk idé på sin blogg där andra bloggare gästbloggar om sitt bästa ord. Jag blev så glad när jag fick frågan om jag ville gästblogga hos henne om just mitt bästa ord! Om ni är nyfikna hittar ni mitt bästa ord här och jag kan varmt rekommendera att titta runt i lugn och ro på bloggen; Frk Frida Fortissima. Kanske med en kopp kaffe i handen så det blir en riktig myskänsla.

Jag har några projekt på gång just nu och i min iver med alla idéer startar jag två eller tre nya projekt för varje jag avslutar ;) Bjuder på en sneak peak på två av projekten :)köp en unik dregglis
Dregglisar in the making


Håller på att sy upp några dregglisar till försäljning, började start med många av mina favorittyger. Måste nog kolla om inte några av dotterns dregglisar är lite slitna och behöver bytas ut :)sy jerseyklänning vuxen
Klänning till mig själv in the making


Fick för mig att jag skulle sy en klänning till mig själv mitt i alla klänningar jag har hållit på med till dottern. Ritade upp mönstret och satte rullkniven i rullning. Så spännande projekt! Kanske syr jag mina egna sommarklänningar i sommar :)

4 kommentarer:

 1. Jag har en idé också som jag tror på, finns ett behov av något värmande runt halsen på liten när han ligger i vagnen. I'll explain later! /cho

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller på och funderar lite på din idé just nu, skulle du vilja kolla mått mellan axlarna och halslängd ungefär? Jag tror att det kan bli riktigt bra så som vi pratade om! :)
   Anna

   Radera
 2. Kära vän!
  Vilken lycklig text för mig att läsa, tack så mycket! Och tack själv för att du ville gästblogga, men framförallt för att du finns.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att DU finns Frida! <3

   Radera