måndag 7 april 2014

Sprid lite måndagsglädje!Det händer aldrig att jag dubbelpostar - att jag publicerar två inlägg på en och samma dag, men idag händer det för första gången! En tjej i sygruppen jag är med i uppmanade till lite måndagsglädjespridning genom bloggkommentarer idag och det tycker jag är en så fantastiskt bra idé så jag sprider glatt vidare :)
Bilden är lånad från hennes blogg och där kan du även läsa hennes uppmaning att lämna 3 kommentarer i 3 olika bloggar idag. Då sprider du garanterat måndagsglädje! Kanske minns ni mitt inlägg tidigare i år kring bloggandets varande eller icke varande? Lite kommentarsglädjespridning stärker definitivt bloggandets varande :)

2 kommentarer:

 1. Hei. Jeg fant bloggen din tilfeldigvis i dag etter ett søk på Google etter å sy ugler. Så mye fint du lager! Likte spesielt godt forkle og smekkene, syns det ble tøft med sort bånd jeg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Therese och tack för din fina kommentar! Vad roligt att du hittade hit till min blogg :) Haklappar är så roligt att sy tycker jag och jag blir så glad av att använda dem varje dag :) Jag syr en hel del dregglisar också och fick precis tips om att sätta lite spets längs kanten - det ska bli roligt att prova och se hur det blir :)
   Anna

   Radera