tisdag 5 augusti 2014

Mera Babblar - Doddo

Till Babblarna-sällskapet har nu Doddo anslutit sig :) Bibbi och Babba har ni redan stött på och om ni klickar på länken till Bibbi kan ni läsa kort om mina tankar kring den fantastiska tanken bakom språkträningsmaterialet Babblarna. Upphovsrätten till Babblarna har Hatten Förlag och på deras hemsida kan man hitta en mängd intressant material, inte bara Babblarna :) Där hittar man också en bra bakgrund till Babblarna som språkträningsmaterial.


Meeeen, här är Doddo!


virka babblarna mönster gratis
Babbeln Doddo

virka babblarna mönster doddo gratis språkträning material


Mönstret till alla babblarna kan ni hitta gratis på Babblarnas hemsida :) Det är en tjej som heter Rebecca som står bakom alla mönstrena i samarbete med Hatten förlag, man kan hitta mönstrena på hennes blogg också :)

Om ni laddar hem mönstret till Doddo innan det hunnit uppdateras kommer ni kanske som jag att märka att det saknas tre varv på kroppen. På varv 16 minskar man med [6fm, 2 tills] vilket blir 42 fm, därefter saknas det tre varv. Det ska först vara två varv med [fm i fm - 42 fm per varv] innan ytterligare en minskning [5fm, 2 tills] som blir de 36 fm som varv 17 fortsätter med.

Lycka till med virkandet!

2 kommentarer: