söndag 10 augusti 2014

Babblarna

Senaste veckorna har jag mest bara virkat Babblar den lilla tid jag har haft att virka. Känns extra roligt att de nu är färdiga allesammans och färdiga att skickas iväg till två barn som förhoppningsvis blir förtjusta i dem!


virka babblarna gratis mönster
Babblarna: Bibbi, Dadda, Babba, Doddo, Bobbo och Diddi

virka babblarna gratis mönster


Det kan vara svårt att avgöra storlek på figurer när de är på bild och för er som är nyfikna är den längsta babbeln Bibbi närmare 20 cm, de andra mäter mellan ca 15-20 cm på höjden :)

Maken (och dottern) tyckte att det var synd att de skulle ges bort, så fina blev de! Tuuur att jag kan virka fler :) Men först ska jag nog göra klart ett par andra projekt jag har på gång :) Bockarna Bruse kanske ska få sig ett troll till exempel :)

10 kommentarer:

 1. Kjempefine! Det har vært gøy å se de alle som en og ekstra gøy å se de alle sammen samtidig. Du er flink!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Therese! Det är roligt att se hur de blivit fler och fler, när första Babbeln var virkad kändes det som att det var så många kvar, men vips var de färdiga alla sex :)

   Radera
 2. Hej! Himla kul att se nån som tillverkat alla babblarna! Jobbar själv på en förskola med flera olika språkgrupper och nationaliteter, så nu ska jag virka babblare jag med! Och en jättehärlig blogg att läsa för mig som
  är virkintresserad också.
  Katarina i Ludvika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Katarina för din kommentar! Vad roligt att du också jobbar på förskola! Babblarna är verkligen ett toppenmaterial och det känns extra roligt när man kan göra dem själv och ha på jobbet :) Jag är väldigt sugen på att virka och ta med på mitt jobb också men har redan sydda Babblar som jag gjort för att använda på jobbet, får använda dem istället :) Planerna är ändå att virka en omgång Babblar till dottern så att jag får virka fler :)
   Anna

   Radera
 3. Så fina dina Babblare blev!

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte bestämma mig för om jag gillar Didi, Baba eller Dodo bäst. Tur att jag inte behöver välja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, precis, skönt att inte behöva välja! :) De är sådär extra fina tillsammans tyckte jag när jag virkade dem - så färgglada!

   Radera
 5. åhh vad fina! vår lille ebbot på fyra månader älskar babblarna, är de något du gör på beställning? och vad skulle de kosta isåfall? maila gärna emmajageteg@hotmail.com tack på förhand.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emma!
   Tack! Visst är Babblarna härliga! Jag säljer virkade figurer på förfrågan men tyvärr inte Babblarna eftersom Hattens Förlag som äger upphovsrätten inte tillåter det. Det finns jättefina Babblarfigurer i plast på deras hemsida, annars finns det också virkmöster till Babblarna där om du vill prova själv :)
   Ha det fint!
   Anna

   Radera