lördag 30 mars 2013

Nästa syprojekt

Jag är verkligen i valet och kvalet över vad som ska bli nästa syprojekt, skulle så gärna vilja prova sy en body eller tröja till bebisen, MEN är det verkligen smart att ge mig in i det? Tänk om jag blir helt hooked? Bebisar växer ju så snabbt, kanske växer de ur det jag syr på nolltid, samtidigt så finns det ju alltid anledning att sy nytt då ;) Jag ser framför mig vilka mängder tyg jag sannolikt kommer att shoppa loss bara jag får en ursäkt och hur absolut ingen plats vi har i vår lilla lägenhet...

Men kan jag stå emot? Antagligen inte! Tror att jag ska börja med något mindre dock, fick tips om det här mönstret till att sy egna hipstertrosor, kanske blir det ändå en tripp till tygbutiken idag för att köpa lite tyg... Någon som har något förslag på annat i klädväg att sy innan jag ger mig på att sy en body? Något som kanske inte är lika komplicerat?

Anna

4 kommentarer:

 1. Jag vet vad du kan sy! Inte kläder, men fiiiiint!

  http://www.imperfecthomemaking.com/2012/01/tutorial-hooded-car-seat-blankies.html?m=1

  En kompis till oss sydde precis en till sin bebis:
  http://majbebisen.wordpress.com/2013/03/29/babywrap/

  SvaraRadera
 2. Oj vilken bra idé! Jag har sett liknande men de har varit mer som en overall/filt, en sån här filt är ju mycket mer flexibel och kan användas länge! Nästa gång jag är på tygaffären får det följa med lite fleece hem :) Tack för tipset!
  Anna

  SvaraRadera
 3. Eftersom att jag är så efter så måste jag ju få kommentera nu. Fasen vilken bra idé! Funderar på om det kan fungera för oss fortfarande. Vårt kräkmonster sitter ju i fleecekläder på vintern men det skulle ju inte skada med en filt som sitter kvar i bilbarnstolen (och dessutom fungerar som extra kräkuppsamlare, om det behövs...) /Erika

  SvaraRadera
 4. Det borde fungera så länge som hon sitter i bilstol, jag tänkte försöka sy så att det blir ganska flexibelt för remmarna - jag vill kunna använda filten både i höst i babyskyddet och sen i vinter efter vi bytt till bilbarnstol :)

  SvaraRadera