onsdag 27 november 2013

Virkad tärna - till Luciatåget

Ikväll blev det ingen virkning. Jag masade mig nämligen iväg och tränade. Och träna fick jag verkligen. Löpning intervaller tills benen nästan spagettade sig. Avverkade totalt 7 km ikväll - PHEW!! För er som inte vet, inte allt för länge sedan fick jag barn och innan dess hade jag foglossning redan från graviditetsvecka 10 så löpning har ju liksom varit nästan obefintligt ganska länge. Har mycket hellre suttit och pratat med maken eller latat mig i soffan med virknålen när det varit lugna stunder på kvällarna. Jag har minst sagt mesat på med träningen sedan jag började försöka komma igång. Ja alltså, nu skulle jag ju inte skriva om hur fantastiskt nöjd jag är med kvällens träning och hur fantastiskt grötig min hjärna är. Men om jag svamlar är alltså min hjärna tömd på energi efter alla evighetsintervaller.

Jag hann dock montera den virkade tärnan under förmiddagen när dottern sov. Tärnan var helt skallig men i förmiddags fick hon alltså lite hår och band om både midja och hår. Eller lite hår, hon fick ganska mycket hår! Tärnan är en del i Luciatåget jag bloggade om härom sistens, ni vet, tomtemönstret jag testvirkade som visade sig tillhöra ett helt Luciatåg.

virka luciatåg
Virkad tärna

virka luciatåg


Jag tycker tärnan ser så fantastiskt mild och vänlig ut. Hoppas jag hinner få hela tåget färdigt innan helgen när det är första advent!

Vill ni också virka ett Luciatåg föreslår jag att ni tittar in hos Johanna för mönster!

2 kommentarer:

 1. Är ju jättespännande att se vilka fler som dyker upp till luciatåget! /cho

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blir lite som lucköppning :D
   Anna

   Radera