torsdag 8 augusti 2013

Barnvagnsmobil

Fick under senvåren en beställning på en barnvagnsmobil med super mario-svampar, minns inte om jag visade någon bild på hur den blev. Köpte ett gulare garn till stjärnorna, det jag hade på min var lite blekare gult, också fint men det gulare garnet blev väääldigt bra tycker jag! :)

Super Mario-inspirerad barnvagnsmobilEn sån här kan man alltså beställa om man vill :)

4 kommentarer:

 1. Mycket tjusig! Har suttit och gluttat på barntyger till mjuklift på www.tyg.se, kolla in följande tyger!

  Cotton Elephant Balloon 1
  Cotton Frogs 1
  Flying High 3


  Ny favvo:
  Kiss me Frog 2

  /cho

  SvaraRadera
 2. Ojoj, Cotton Elephant Balloon 1 och Kiss me Frog 2 går rakt in på favvolistan! Så himla fina tyger! Ååååh! Kanske måste kolla mera där inne! Jag har varit inne och kollat lite på tyg.se förut men har hört att de ibland inte riktigt sköter sig (leveranstid låååångt över vad de säger), men beställer man i tid går det ju bra och har man tur levererar de som utlovas :)

  Tvättrådet på båda tygerna är 30 grader, men det är nog inga problem, vi har inte haft behov av att tvätta nestet en gång än på grund av kräk eller annat så låg temperatur fungerar!

  Om du som mig syr underdelen i lakan och överdelen i mönstrat tyg borde 1m räcka mer än väl (höjden på elefanttyget är 1,5m). Jag köpte 1m av mitt tyg har jag för mig och det går mycket mindre än vad man tror eftersom det är långt på höjden! Roligt däremot att det är lite över till alla andra projekt man hittar på :)
  Anna

  SvaraRadera
 3. Jag beställde tyget till klädkammaren därifrån. Det kom efter typ 10 dagar med DHL-leverans vid dörren... Skitnöjd! Det enda kruxet var att där man väl började arbeta sig "inåt" på sidan, dvs lägga beställning etc., så var mycket på tyska (inget problem för dig men för mig). Men det gick till slut genom mycket logiskt tänkande:)

  /cho

  SvaraRadera
 4. Ah, men det är ju perfekt! Då vågar jag nog också beställa därifrån :) Spännande att det blir på tyska när man ska beställa!
  Anna

  SvaraRadera