lördag 11 oktober 2014

Färgglada bläckfiskar

Dessa två färgglada bläckfiskar är virkade för ganska länge sedan men bebisen de hör hemma hos har nyligen kommit till världen :) Välkommen lilla M!

Jag virkade bläckfisken med mustaschen först och den blev tingad direkt av bästa E med önskemål om en bläckfisk med röd mun som kompis. Och blev de inte ljuvliga? Hoppas bebisen kommer att tycka om de starka färgerna och slingriga armarna som är så grepp- och pillervänliga!färgglada bläckfiskar bebispresent
Färgglada bläckfiskar

färgglada bläckfiskar doppresent


6 kommentarer:

 1. Kompisen är bebisens storasysters, hon kan aldrig få nog av pussar och då passar ju en puss-bläckfisk utmärkt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det passar ju perfekt med en puss-bläckfisk till en puss-flicka :) Det var ju jättebra tänkt!

   Radera
 2. Tack så hemskt mycket för de fina bläckfiskarna! Eyra går gärna och pillar på armarna och berättar (gärna lite väl högljutt) vilka färger de är: "Jööööööööööööööööööööööd! Bååååååååååååååååååå!"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah sånt där högljutt berättande är underbart :) Här hemma åt vi ärtor här om dagen. A berättade högt ungefär stjuttiotio gånger att det var ärtor hon åt... "ääääär...taaaaaa" :D Efter att ha filmat henne många gånger (och självklart spätt på antalet gånger hon berättade om ärtorna) tog ärtorna till sist slut så middagen kunde avslutas ;) Väntar med spänning på fler ord (även om öronen kanske inte alltid är lika förväntansfulla!)

   Radera