tisdag 3 december 2013

Julklappstips

Till mina kollegor bestämde jag mig ganska tidigt vad de skulle få i julklapp. Hemmagjort självklart :) Två necessärer har jag sytt, och eftersom ingen av dem hänger på nätet så mycket törs jag visa upp julklapparna lite tidigt!



fjärilsnecessär
Necessär i fjärilstyg

tyg laurel burch
Med en liten spets som dekoration

tyg laurel burch
Och vit tygvaxduk inuti som är lätt att torka av


Min ena kollega tycker mycket om fjärilar och då passar det här tyget bra. Tyget är Laurel Burch, fantastiskt vackert och färgstarkt. Till min andra kollega valde jag ett tyg som jag köpte med mig hem från Laos för några år sedan när jag var där. Älskar tyget och tyckte att en bit av det gjorde sig bra som necessär! (Ja tyget behöver strykas i efterhand, jag vet!)



julklappstips
Necessär i gult och guld

Vit tygvaxduk på insidan och spets som dekor


Blev riktigt nöjd och hoppas att kollegorna blir lika nöjda som jag! Är det inte en finfin julklapp så säg :)

4 kommentarer:

  1. Den med fjärilar var ju fantastisk! Skulle själv behöva inte en necessär men något att förvara alla småpryttlar som hör till symaskinen + nålar+ undertrådar + tygsaxen i. Kanske blir något så smånigom! /cho

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja gillar verkligen fjärilstyget! Googla Laurel Burchs tyger, jag skulle kunna köpa hur många som helst! Jag har också funderat på någon smart sybehörsförvaring, min lilla plastlåda svämmar över fullkomligt!
      Anna

      Radera