söndag 1 februari 2015

Blogga eller inte

Februari börjar jag med ett direktskrivet inlägg istället för ett förpublicerat :) Hade en intressant diskussion här om veckan med en vän om bloggandets varande. Kanske minns ni reflektionen jag hade förra året kring just detta?

Egentligen finns allt jag fortfarande funderar över i den reflektionen.

Mobileran gör bloggandet svårt - en blogg livas upp av kommentarer och frågor. Jag som bloggare blir glad över frågor efter mönster och beskrivningar. Många bloggsiter är omöjliga att kommentera på genom mobiltelefonen. Jag vet själv hur jag ibland försöker kommentera men så är mobilen inte kompatibel och resultatet är att det blir färre kommentarer om jag inte är hemma och kan logga in via datorn för att kommentera.

Fler av oss finns på instagram där det är lättare att lägga upp bilder och dessutom kan man få en bättre överblick över alla bilder.

Jag följer inte många bloggar själv längre utan lägger den tiden på att skriva inlägg till min egen blogg. Men några av de få bloggar jag läser har faktiskt stängt ner i år. Trist men absolut förståeligt. Och på instagram finns de ju kvar om jag är nyfiken på deras alster.

Beslutet om mitt bloggande kvarstår men jag spar det nog till tvåårsdagen i början av mars innan jag bestämmer mig ;)5 kommentarer:

 1. Jag hade saknat dig om du slutar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Erika <3 Har du instagram? Där är det så lätt att lägga ut bilder, men det blir lite tristare när man kan inte dela med sig av tips eller mönster på samma sätt som en blogg!

   Radera
  2. Nej det har jag inte. Min telefon är för gammal för det :P

   Radera
 2. Instagramma pyssel och vill någon ha mönstret så hojta i kommentaren?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag har också funderat på det, att kanske flytta över mer till instagram och om någon är intresserade av beskrivning eller mönster får man hojta till istället. Det blir ju inte riktigt samma sak som en blogg men kanske lite mindre tidskrävande ett tag...

   Radera