onsdag 14 januari 2015

Praktisk display av hårspännen

En annan av julens klappar var en hårspännesdisplay (eller om man vill använda den till någonting annat går ju det också bra). Fick idén från en tjej i sygruppen som hade gjort en sådan för att alla hårspännen skulle vara lätta att välja bland :) Hur smart som helst tycker jag! Dottern ska definitivt få en sån här sen när hon blir lite större!


display hårspännen present flicka 3-5 år förvaring
Hårspännesdisplay


Displayen är gjord i en tavelram med stöd bakom så att den kan stå upp, på ett litet sängbord, en hylla eller kanske ett skrivbord. Jag tänkte faktiskt till när jag gjorde den här också och fotade alla steg, framöver kommer det en beskrivning om ni vill göra en egen :)

4 kommentarer:

 1. Vad smart!
  Problemet blir när man vill ha en för alla saker, hårspännen, örhänge,halsband, armband, diadem... Det finns inte plats för alla!

  SvaraRadera
 2. En kompis har en stoor tavla som hon gjort liknande med, hon använder den framförallt för örhängen och halsband men det går lätt att sätta några rader spets som på den här så kan man sätta hårspännen där också :) Hennes tror jag är i alla fall 50x50 cm, kanske ännu större och med mönstrad ganska bred ram. Hur snyggt som helst som dekor på väggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag funderar på om jag ska försöka göra en till guddotterns födelsedag. Då har jag nästan 4 månader på mig så det borde kanske gå ;)

   Radera
  2. Det tycker jag låter som en bra idé :)

   Radera