onsdag 10 december 2014

Pärplatteprojektet är färdigt!

Alltså det här med pärlplattor. I luv it!

Minns ni sneakpeaken för länge sedan när jag hade påbörjat ett stort projekt med pärlplattor? I slutet av oktober hade projektet legat klart ett tag och jag visade en bild på skissen jag hade ritat upp och följt. Jag letade då med ljus och lykta efter en ram som var precis 30x30cm stor. Hur svårt kan det vara tänker ni... Ja alltså... Ungefär två månader svårt!

Och många butiker senare... Som av en slump hittade jag en ram på Ica Maxi som var perfekt. Funderade såklart varför jag inte letat där tidigare istället för att springa på alla möjliga andra butiker ;) Men det viktigaste är att äntligen äntligen är pärlplattetavlan monterad och inramad. Den hänger ovanför dotterns lek-kök och jag blir lika glad varje gång jag ser den!pärlplatta mönster beads pattern pon&zi barn inspiration pärlplattor hamapärlor rörpärlor nabbipärlor
Pärlplatta som tavla, Pon&Zi


Som ni ser har jag använt mig av fyra pärlplattor som jag sedan limmat ihop till en stor som alltså mäter 30x30cm. 900 pärlor!

Sååå nöjd!!

4 kommentarer:

 1. Det ska du verkligen vara! Vad fin den blev :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Pärlplattetavlan är fortfarande en riktig hjärtevärmare varje gång jag ser den, känns roligt att den blev så rätt här hemma hos oss :)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack! Det krävdes många pärlor och ett stort tålamod men samtidigt är det lite avkopplande med pärlplattor. Speciellt när det är de stora partierna i samma färg, då kan tankarna flyta iväg och det är väldigt avkopplande :)

   Radera